milliomos születik figyelő

Vajon a Milliomos-Születik megintcsak egy brilliáns elméből kipattant újabb szemfényvesztés? Parasztvakítás vagy valóság?

Utolsó kommentek

Linkblog

Megszületett a második mentor, Wolf Gábor személyében

2008.05.17. 16:00 Dzso

Szerda délután fény derült a Milliomos Születik második mentorára, Wolf Gábor személyében, aki harmadmagával be fog költözni a valóság showba.


Azon gondolkodtam, hogy ha Wolf Gábor képes beköltözni három hónapra a villába a project kedvéért, akkor az vajon mennyi bevétel kiesést fog jelenteni neki?!
Aztán eszembejutott, hogy Gabi mindig arról beszél, hogy passzív jövedelem, meg automatizált pénzcsináló gépezet, meg ilyesmi...

Lehet, hogy nem csak beszél róla, hanem valamit meg is valósított belőle, így nem fog gondot okozni neki egy három hónapos vakáció kimaradás sem?
Jó, persze nyílván nem ingyen csinálja amit csinál.

Aki nem ismerné még Wolf Gábort, az valószínűleg még soha nem foglalkozott online vagy offline marketinggel.
Nem akarom itt dicsérgetni meg nyalni neki, úgyhogy akit érdekel, az keressen rá a nevére Googleban.

Annyit mondhatok, hogy ha már Ő is a nevét és munkáját adja a Milliomos Születik-hez, akkor itt már eléggé rezeg a léc azon állítás alatt, hogy átverésről lenne szó.

Sokan gondolják, hogy a Milliomos Születik arról fog szólni, hogy lenyúlják szépen a birka népet, és lelépnek Hawaiira a szép summával anélkül, hogy a show-t megrendeznék egyáltalán... Lásd az előző bejegyzés kommentjei között:
"Tipikus Amway buli. Nevesincs emberek óriási kamuja :DDDDD Kérdés az, hogy miért jó nektek, hogy átvertek pár balekot itt."

Szerintem már egyedül Wolf Gábor neve garancia arra, hogy itt nem LOPÁSról van szó, hanem valami komolyabb dologról.

Ezzel persze még nem oszlott el bennünk a gyanu, hogy ez az egész csak arra lesz jó, hogy a szervezők további milliókkal gazdagodjanak, vagy tényleg valami értelmes fog kisűlni belőle...

Annyit tudok mondani, hogy én továbbra is rajta leszek az ügyön, hogy utánajárjak a valóságnak. Az én fantáziámat nagyon megmozgatta a Milliomos Születik project, és ha mindaz igaz, amit a szervezők állítanak, akkor ez egy ütős cucc lesz az tuti.

Iratkozzatok fel a Milliomos Születik-re itt, és nyomozzuk ki együtt, hogy mi az igazság! Ha valakinek van valami infója, akkor a hozzászólások között osszátok meg velünk, és a véleményeket is várom.

Ui: Őrült ötletem támadt: paparazzi módjára megpróbálom elkapni az egyik szervezőt, hogy megizzasszam egy rövid interjú során! Adjatok ötleteket, hogy milyen kérdéseket tegyek fel ha összejön a dolog (nekem már van egy két ötletem hehe)!

17 komment

Címkék: átverés milliomos születik wolf gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomos-szuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr43474097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzso 2008.05.17. 17:03:06

A hivatalos honlapon olvastam egy bejegyzést, ez nagyon jó:

"Ebben az egészben Wolf Gábor vállalja a legnagyobb kockázatot. Titeket a kutya se ismer, de az ő neve jól cseng, neki van mit veszíteni. Gábor, ügyelj a fiatalokra, nekik nincs vesztenivalójuk, nehogy hülyeséget csináljanak. mert akkor neked is lőttek, ugye tudod?"

Gondlojátok, hogy Wolf Gábornak elment volna az esze? Szerintem okosabb Ő annál...

stefan · http://izbsystem.hu 2008.05.17. 17:35:05

Mindjárt megcélzok egy magas konverziót mint fő célt és megkérdezem, hogy WG mit veszíthet. Hát semmit. Mint látható a 25 hét esetében is, nincs következménye a semminek...tehát nem kell aggódni, aki erre az egészre fogékony, az ugyanúgy ész nélkül fogja majmolni ezt a vonalat.
Miért van az, hogy a tvshopban található szar minőségű áruknak melyekre 30 nap visszafizetési garanciát vállalnak, nincs tömeges visszafizetés? Az emberek 90%-a nehezen ismeri be magának, hogy hülye volt és megvette az aktuális bodyerősítőt, amitől kockás nem lesz a hasa, de legalább be lehet rakni az ágy alá. Így nem is élnek a garanciával. Mint jó szlogen viszont nagy ereje van, mert az erre fogékonyak azt hiszik, most jól megfogták az isten lábát.

Dzso 2008.05.17. 17:40:54

WG nagyon is sokat veszíthet szerintem. Ha bukik a project, akkor ő is kb.

A 25hétben résztvettél Stefán? Miért gondolod, hogy akik csinálták, azoknak nem érte meg?

stefan · http://izbsystem.hu 2008.05.17. 17:55:37

Akik csinálták azok biztos jól jártak:) Más is, de más megközelítésben. Ez az egész felfogás amit ez az egész sugall, azoknál tud jól leesni, akik erre befogadók. Én ha benne lettem volna, akkor sem lennék meggyőzve, ugyanis amit kivülről látok, már az is visszataszító, mi lehet bent? Nem is merek rágondolni:)
Meg mondom, engem a tények érdekelnek, nem az hogy aki bent volt egy laza agyátmosás után mit mond. A tény az, hogy a 25 hét bebukott, erre itt egy újabb agyrém amivel ismét ezreket lehet lehúzni. És az a szép ebben az egészben, hogy nem is kell ezeket az embereket lasszóval fogni mert jönnek, és Önként engedik hogy palira vegyék őket. Ja a negatív kritikák WG kapcsolatban meg ha lesznek ilyenek sem fognak kijutni, mert senki nem fogja beismerni, hogy kidobott x forintot, és hogy annyira IQ hadvezér hogy beismerje, neki nincsenek egyéni ötletei, csak a tanfolyam amire támaszkodhat x ezerért. Magas konverzió meg a fene....

Dzso 2008.05.17. 18:59:56

Ha a 25hét bebukott volna, akkor arról lehetne hallani. A magyarok nem olyanok akik spórolnának a negatív kritikával... Egyenlőre én még csak a kívülállóktól hallottam ezt, azok pedig nem tudhatják, ez pedig tény.

A másik: WG ügyfeleitől csak azt lehet hallani, hogy pár konzultáció után fellendűlt a vállalkozásuk. Gondolom neked még akkor se kéne, ha fizetnének érte!?

Balaci 2008.05.17. 19:16:19

Dzso!
Ha elkapod Surányi Ferit, kérdezd meg tőle, hogy

Mi a fenét keres a tanácsadói bizniszben?
Ö hogy fogja otthagyni a cégét 3 hónapra (erre baromi kiváncsi vagyok)?
AKkor is segíteni fog, ha mondjuk konkurense lennék?
Még mindig luxusdzsippel kompenzálja elhanyagolható méreteit?

Dzso 2008.05.17. 19:53:20

Balaci :)

Az első három kérdés jó! Felírtam.
A negyedik már túl személyeskedő, és nem tartozik a témánkhoz.

stefan · http://izbsysten.hu 2008.05.17. 22:58:40

"Ha a 25hét bebukott volna, akkor arról lehetne hallani. "

Hát az ellenkezőjét sem hallottam, főleg a fennmaradó 950.000ft-os havi részt nem ismerem. Te ismered??

stefan

Dzso 2008.05.18. 00:04:38

Igen ismerem, összejött neki az 1 milka!

stefan · http://izbsysten.hu 2008.05.18. 10:27:19

Havi 1 milka? És ha ismered honnét ismered?
Hol van ez leírva? Én egy történetet ismerek 50.000ft-ról.

Laci · http://tanulas-tanitas.hu 2008.05.19. 12:45:07

Nem csak neki jött össze a milka a 25 hétben, hanem olyan embereknek is, akik végigcsinálták a projectet.
Jómagam több használható információhoz jutottam az online világban való tájékozódásról, mint néhány egyetemet végzett marketines...
Igaz, tanultam is közben komolyan, és CSINÁLTAM a dolgokat...
Sokkal nehezebb, mint azt hinni, a diploma egyenlő a tudással, és magas lóról hülyeségeket beszélni, mint egyesek a MilliomoSzületik oldalon..
A nulláról indulva 3 olyan projectet hoztam létre a 25 hát alatt, ami több bevételt hoz, mint gimnáziumi tanárkodásom (info és fizika szakos egyetemi végzettségemmel)...

kisvirag · http://kisviraginitaly.freeblog.hu 2008.05.20. 14:05:08

"Ezzel persze még nem oszlott el bennünk a gyanu, hogy ez az egész csak arra lesz jó, hogy a szervezők további milliókkal gazdagodjanak"

De végülis már ezzel is teljesül a cím, nem?
azt végülis nincs benne, kiből lesz milliomos, belőlük, vagy a jelentkezőkből :D

netbulldog 2008.05.20. 15:56:56

Az az igazság, hogy az ajnározza Hegedűs Dávidot, aki már elnézést, de tök málé volt eddig az online világban. A 25hétben többet beszélt Dávid a drupálról, mint a marketingről. Akinek már volt honlapja, vagy nem okoz neki gondot egy félórás telepítés, az heteken át unta magát. Az elején még szépen indult, hogy piackeresés, szűkítés, ötletelés, hihetetlen szakértői oldal felfuttatása aztán a közepe hetekig drupál fényesítés, aztán a végjáték felé napokig gyanús csend, majd a 25 hét végén mégiscsak hirtelen előjött egy infotermékkel. Méghozzá a fogyókúra népszerűségét meglovagolva. Hopp, hirtelen a semmiből többezren rendeltek, egy órával a határidő előtt odabiggyesztette a sarokba, hogy megvan az 1,6 milla. Se honlap felfuttatás, se optimalizálás, se szakértői imázs kialakítása, se hírlevél adatbázis építése semmi, csak az ismerőseit mozgósította, hogy az ő levlistájukra dobják már ki az ebookot. Hogy ebből mennyi megrendelés lett, a kutya sem tudja, holott a 25hét kapmpány idején még videót is mutatott, mennyi sok bevétele van különböző projektjeiből. Hiába kérlelték a 25 hetesek, hogy zárja már le, hogyan sikerült, kik voltak a kampányban, mennyi hírlevélre ment ki, mennyi a konverziós arány, ki küldte vissza, stb. És már hiába is várják. Az összefoglaló dobozos anyagot hiába várják azóta is, pedig ez is benne volt az árban. Közben voltak különböző projektek, BOV, OVA, egyik sem teljes még. Igért összefoglalót publikusan, egy-két heti anyagot csinált úgy emlékszem. Tele volt igéretekkel, amiből minimális valósult meg.

András 2008.05.22. 22:35:37

A 25hét megbukott. Azokat az embereket, akik reklamáltak kitiltották az oldalról és törölték a bejegyzéseiket.

stefan · http://legyensajatblogod.com 2008.05.23. 22:24:18

Te Laci, te valami beépített emberke vagy?
"A nulláról indulva 3 olyan projectet hoztam létre a 25 hát alatt, ami több bevételt hoz, mint gimnáziumi tanárkodásom "

Tanári fizetésnél többet összehozni nem nagy kunszt, de ezért segget nyalni sem az igazi...

Mike Katalin 2008.05.24. 12:22:49

nah, pont az orszag egyik legnagyobb csalojat sikerult mentorkent kiallitani :DDD

vajon ebben az atvereshalmazban mikor indit a rendorseg nyomozast?

Öreg 2008.05.24. 16:22:18

Sokat keresgettem meg tanulmányoztam ezt az internetes marketinget, gyakorlatilag ebből írom a diplomámat, de érdekes, hogy egyetlen egy számmal,konkrétummal sem találkozok csak ilyen kamu szövegekkel, hogy hogyan duplázzam meg a bevételeimet.Ezért most kiváncsi leszek erre a müsora bár elég szkeptikus vagyok, mert ez itthon szerintem még nem biznisz!csak az ilyen piramis játékosoknak!
Meg ez, hogy 3hónapig nem kell ott lenned ,megy magától minden!Talán a "virtuális világban" ahol "virtuális pénzt" keresnek. Nekem van egy kereskedelmi vállakozásom és tudom, hogy Aki az igazi világban él annak igenis toppon kell lenni, mert egy vállakozó a nap 24 órájában vállakozó,egész nap nekem az üzleten jár az agyam, hogy hogyan tudnám még jobban csinálni, meg ha nekem egy vásárlóm azt mondja, hogy kell neki egy kamion árú, hajnal 3kor,akkor megyek és csinálom! Erre az a válasz tudom , hogy megbízható emberekkel kell körül venni magad,de jelen pillanatban Magyarországon két fajta munka erő van. Egyik akit betanítasz és tökéletesen csinálja amit mondasz neki, de ha már gondolkodni kell vége van, a másik pedig aki ügyes csinálja magától gondolkodik ,3hónapig hajtja a szekeredet, és utánna vagy meglop, vagy dobbant!
Wolf Gáborról meg annyi a véleményem, hogy áttanulmányoztam az egész marketing stratégiáját meg az e bookjait, és az amit ír nem hülyeség van benne ráció,persze természetesen, nem új dolgokat talál föl,DE ha valaki EZÉRT akár kisvállakozó akár multi pénzt ad ki!!! Az élete illetve vállakozása legnagyobb hibáját követi el!EZ a tanácsadás nem ér 300e-ret. Emberek ébredjünk már fel! KIváncsi vagyok ezért a milliomos születikért mennyit fognak kérni?nem is merik még meg mondani! Szerintem ha valaki talpra eset és nyitott szemmel jár a világban akkor józan paraszti ésszel megtudja ezeket a marketing trüköket csinálni.
Véleményem szerint ők arra profitálnak ezzel az agymosással, hogy biztos lesz egy 1000 regisztráló, aki befizet bármenyi összeget csak, hogy láthassa ezt a virtuális világot a virtuális milliókkal:)aztán majd vesznek belőle virtuális kenyeret:D
süti beállítások módosítása