milliomos születik figyelő

Vajon a Milliomos-Születik megintcsak egy brilliáns elméből kipattant újabb szemfényvesztés? Parasztvakítás vagy valóság?

Utolsó kommentek

Linkblog

Milliomos Születik: Egy újabb átverés?

2008.05.12. 16:12 Dzso

Valóban milliomos születik, vagy csak kamu az egész?


Milliomos születik, no de nem a hagyományos úton, amikor a milliomos papa és mama hozzálátnak az utánpótlás biológiai úton való elkészítésének. Most egy kicsit másról lesz szó.


Ha edig csak csorgott a nyálad a luxus életmód után, irigyelted a szomszédodat akinek minden évben új verdája van, akkor itt egy komoly esély arra, hogy megváltoztasd a sorsodat és te kerülj a nyeregbe! - állítják a Milliomos Születik project szervezői (Goldmann Dávid, Surányi Ferenc és a többiek, akiknek még titok a kilétük) - a saját szabadfordításomban.

A Milliomos Születik tehát egy online valóságshow lesz, amiben 17 szerencsés embert fog tanítani Magyarország 20 leggazdagabb és legprofibb (internetes) marketingese, valamint 3 mentor, akik éjjel nappal velük lesz a "való villában".

Íme a Milliomos Születik első sajtótájékoztató videója annak, aki még nem látta:



Ebben a blogban nyomon fogom követni a Milliomos Születik project minden mozdulatát.
Árgus szemekkel fogom figyelni őket, és ha valami átverést, csalást szimatolok, azonnal riadót fújok és értesítelek benneteket.

Itt regisztrálj a hivatalos oldalra: Milliomos Születik

Ha érdekel, hogy a milliomos születik csak egy újabb jól kidolgozott marketing fogás, ami a pénztárcád megkopasztását hivatott szolgálni, vagy valóban egy brilliáns ötlet és lehetőség, ami az átlagembert hozzásegíti álmai eléréséhez, akkor tarts velem és nézz be a blogra gyakran a friss hírekért!

20 komment

Címkék: online vállalkozás milliomos születik goldmann dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://milliomos-szuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr36465142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stefan · http://izbsystem.hu 2008.05.13. 11:09:20

Nem értem! Most van ez na de hol van a 25hét eredménye? Mármint azok az oldalak, amik termelik az 1 millió forintot?
Mert a 25het.hu át van irányítva erre a témára amit most itt követsz, a blogon ami a 25 héthez készült ott meg csak hebegés habogás van.
Nagy szemfényvesztő ez a csóka...

Tilla · http://nyeremenyjatekok.blogspot.com 2008.05.13. 12:36:58

Hát a 25hétből amit láttam az az hogy 24,5 hétig alig volt valami aztán az utolsó 4 nap alatt meglett az 1milla elméletileg...
Sok jó szövegük van az tuti. Már csak lefordítani és másik országban bevetni se lenne semmi...

Dzso 2008.05.13. 14:06:42

Stefan, egy blogbejegyzéssel fogok válaszolni a kérdésedre még ma vagy holnap.

kelemenbandi · http://kelemenbandi.hu 2008.05.13. 16:10:09

"tizenhét ember fog bentlenni" jesszusmária

legrosszabb 2008.05.16. 16:16:39

beszarás, ez a gyerek a videó jobb oldalán Feri a Mütfről. Egy emeleten laktunk Tatabányán a koleszben... Mindenki Kamuferinek hívta :) Biztos megvolt az alapja, nem hiába ossza itt az észt milliomosnak feltüntetve magát :D

Nem baj Feri! Monnnyále!

Miklós 2008.05.16. 17:29:43

Tipikus Amway buli. Nevesincs emberek óriási kamuja :DDDDD Kérdés az, hogy miért jó nektek, hogy átvertek pár balekot itt.

Magnum 2008.05.16. 20:05:00

Én márketinges vagyok, csaknem 20 éve. (45 vagyok) (hogy megszeressetek: dolgoztam 3 évig az Apple -nek is a londoni irodában) Nem túl régen tanultam meg (egy igazi iskolában), hogy a saját szakmámba be KELL építenem az online marketinget, és hogy hogyan. Hát... az egy egész jó suli volt, egy rakás pénzért. Namost, vagy kurvára át vagyok verve a brit suli tananyagával, vagy ez a 25H bullshit, mert az isiben valahogy nem erről volt szó!! Nézetem szerint a csak-online marketing halott. Vagy csak időlegesen sikeres. Egy igazi marketinges szemével ez egy agresszív pénzcsináló technika, amely nem űzhető hosszú távon, mert kiborul a bili. Persze attól még lehet, hogy rövid távon (1-2-3 év) rengeteget lehet keresni vele. Különösen ha a marketing elveket alkalmazva a csapat mindig megújult technikával húzza le a népet.

Emilia 2008.05.17. 12:29:26

A történet dióhéjban annyi, hogy van egy kiöregedett multis, aki maga köré gyűjtött pár "tehetséges" fiatalt és együtt szerveznek be jó sok embert akiket utána addig adnak kézről-kézre, amíg mindenki le nem szedte őket a tervezett összeggel.

Utána meg szépen megmondják a szerencsétlennek, hogy azért nem jöttek be a számításai, mert nem csinált mindent az előírások szerint.

Szerintem.

Gergő bá' 2008.05.17. 12:42:38

Aki próbálkozott már pénzt csinálni az interneten, az tudja hogy lehetséges... Bármivel lehet bizniszelni( játékprogramok virtuális pénzeivel, külföldi partnerprogramokkal,stb.), csak tudni kell néhány egyszerű fogát. A bejegyzésben írt urak ezt már nagyban nyomják. Én még sajnos csak kicsiben:)

stefan · http://izbsystem.hu 2008.05.17. 12:58:27

Nem az a kérdés hogy Ők meg tudják e csinálni, hanem az, hogy a cél mi! A cél az, hogy megoldásokat adjunk azoknak akik szeretnének ezen a területen pénzt keresni, vagy az hogy lehúzzuk őket. Ugyanis az ötletek reprodukálása a cél, és ha ezt 100 emberből csak 5 tudja megcsinálni, akkor ez nem okítás, hanem pénzelvonás a jelentkezőktől.Nekem azt tetszik, mikor a jelentkezettek bizonygatják, hogy megérte a pénzt. Na ez az igazi agymosás...

Molnár Gergő · http://internetmilliomos.blog.hu 2008.05.17. 14:42:42

100%-ban másolható dolgok nincsenek az internetes üzleti világban. Az oldalon is hangsúlyozzák, hogy adaptálj, ne pedig csak másolj. A HOGYAN?-t tanítják meg, a MIT? pedig neked kell hozzáadni, kitalálni.

stefan · http://izbsystem.hu 2008.05.17. 17:27:10

Azért azért elgondolkodtató, hogy minden "beavatott" 95%-ban ugyanazt az oldalfelépítést, hírlevélküldést, szövegezést, használ? Hol az egyediség? Hol a lényeg? Miért jó az, hogy mindenkinek aki hírlevélre buzdítja a felhasználókat, ugyanazokkal a szavakkal operál? pl: "mi is utáljuk a spammet" Nem lehet mást kitalálni?
Tehát ha nincs egyediség, marad a majmolás? Miért van az, hogy az "beavatottak" 95%-nak nincs egyedi koncepciója, és nem tud elkövetkeztetni ettől a vonaltól? Ez az ami nagyon zavaró ebben az egész WG és GD vonalban.

Molnár Gergő · http://internetmilliomos.blog.hu 2008.05.17. 17:48:11

Ez a másolandó része a dolognak. Igy néz ki az értékesítési eboldal, aminek vannak bizonyos kritériumai. Mármint a felépítést illetően. De egyik sem ugyan azt a szöveget írja, hanem adaptálja a saját termékére, szolgáltatására. Hírlevél nélkül pedig egy ilyen vállalkozás halott.

stefan · http://izbsystem.hu 2008.05.17. 18:08:45

Hát én is követek szabályokat, de a szabályokon belül igyekszem egyedivé tenni azt amivel egyedivé lehet egy weboldal. Meg jó hogy az ószeres oldal nem ugyanazt a kulcsszót használja mint a kontaktlencsés, na de hát istenem a többi töltelék szó 80%-ban ugyanaz mindegyik ilyen oldalon. A kinézetről ne is beszéljünk. Ebben mi a jó? Legyen mindenki Michael Jackson legalább kinézetre, csak a hangja Uhrin Benedek szint? Táncolni a hasonmás még csak csak tud, na de az éneklés hol marad? Pontosabban a minőségi egyedi éneklés hol marad?

Konvergáljunk csak konvergáljunk....

Dzso 2008.05.17. 19:06:49

Általában minden "guru" arra tanít, hogy legyél egyedi. Van aki lusta, hogy egyedi legyen... ők vannak többen, és elárasszák a netet a leutánzott dolgokkal, és ezmiatt alakul ki az emberben egy sztereotípia. Másrészt aki mer egyedi lenni, annak meg is van az eredménye.

stefan · http://izbsysten.hu 2008.05.17. 23:01:02

Ez az egész okítás nem az egyediségről szól...az egy túl távoli dolog, amiből nem lehet sok pénzt csinálni. Így le kell hülyíteni a dolgokat, hogy mindenki számára érthető legyen és jöhet a szócska, ami csak kivételes esetekben adatik meg, hogy "akár" neked is sikerülhet.....

stefan

Dzso 2008.05.18. 01:05:37

"Ez az egész okítás nem az egyediségről szól"

Ha ezt bizonyítani tudod a Milliomos Születikről, akkor hiszek neked :)

stefan · http://izbsysten.hu 2008.05.18. 10:29:43

Mi abban az egyediség, hogy ismét eladják ugyanazt sablont, amit már a 25 hétnél is? Van egy felvevő réteg, aminek ez kell. Lehet befizetek egyre és az egészet megosztom majd valahol, hogy növeljem a szkeptikusok táborát, és az agymosottak számát valamelyest csökkkentsem.

Dzso 2008.05.19. 16:07:47

Ennyi erővel az iskolákat is be lehetne szüntetni, mert mindig ugyanazt tanítják és tök sablonos :)
süti beállítások módosítása